2
Domaći fudbal

MILETIĆ: Sinoć je bila najbolja atmosfera u kojoj sam igrao, kada sam video decu krenule su mi suze!

Objavljeno: 23.08.19 u 09:27

Partizan je odigrao tvrdu utakmicu u nesvakidašnjoj atmosferi.

Slavili su na kraju pred oko šest hiljada mališana crno-beli sa 2:1. Bek Partizana Nemanja R. Miletić je na kraju utakmice dao kratak osvrt na meč.

– Loše smo otvorili utakmicu ali smo uspeli da uhvatimo ritam na vreme dok nije krenulo sve u lošem pravcu. Molde je veoma kvalitetna ekipa i biće nam teško na njihovom terenu. Igraju na veštačkoj travi, ništa još nismo odradili, pred nama je velika borba – ističe Miletić.

Foto: FK Partizan

 

Partizan je bio kažnjen igranjem pred praznim tribinama, ali su se crno-beli pozvali na član 73 H (DR) po kome članovi mladih selekcija do 14 godina mogu da prisustvuju utakmici, a odziv mališana širom Srbije bio je neverovatan, te je Partizan igrao pred oko šest hiljada dečaka i devojčica. Time je u javnost poslata jedna lepa slika.

– Ovo je možda i najbolja atmosfera i navijanje pred kojim sam imao prilike da igram. Deca su stvarno bila fenomenalna. Kada sam video njih pet, šest hiljada kada sam krenuo na zagrevanje krenule su mi suze, ističe Miletić.

Sa stadiona Partizana – Stefan Smuđa

0
0

2 Komentara

  1. POSLE OVAJ AMBIJENT NIKAD SRECNIJI. A KAD
    POMISLIM NA VAZURINE
    VODJE , GADI MI SE. ONI
    SU UBACENI EKEMENT SA
    ZADATKOM DA NISTE
    PARTIZAN. KAZNA DO KAZNE. A MAFIJASI U UPRAVI
    CUTE. MALISANI SVAKA CAST. VAMA PRIPADA I JUG
    I ZAPAD. A ZA VODJE JUG
    ZATVORITI. DOSTA SRAMOTE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter