6
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ŠVAJCARCI POTCENJUJU ZVEZDU: Šta to slavite, Srbi, pa neće valjda decibeli u Beogradu da daju gol?!

Objavljeno: 22.08.19 u 12:00

I Danci su pisali potcenjivački o Crvenoj zvezdi, pa su eliminisani…

Crvena zvezda je protiv Jang Bojsa ostvarila pozitivan rezultat pred revanš i sa 2:2 može da kalkuliše na ‘Marakani’ i diktira kako će se meč odvijati. Sa druge strane, Švajcarci nisu zadovoljni, ali i dalje nastavljaju da potcenjuju crveno-bele.

U tekstu koji je objavio švajcarski novinar Alan Kunc u jednom od najčitanijih medija ‘Blick-u’ ističe se da su se igrači srpskog prvaka prerano radovali.

– Samo 2:2 protiv Crvene zvezde. Srbi su igrali i slavili. U miks zoni su jedni čestitali drugima. To je kao kada slaviš što ti je sviran penal, lopta nije još u mreži. Još nisi ništa osvojio i pobedio, ali možeš da izgubiš sve.

Sada je Zvezda ta koja može da izgubi sve. Naravno, atmosfera na Marakani će oduzeti dah i biće impresivna. Ali kada je atmosfera dala gol? Da li decibeli daju gol? Nikad, koliko ja znam.

Na terenu, igrači Jang Bojsa neće biti pogođeni bilo čim, neće biti bacanja predmeta i rasističkih pevanja, teren je propisanih normi, trava je zelena, protivnik ima 11 igrača, VAR neće primetiti atmosferu u kombiju.

U Jang Bojsu znaju da imaju vrhunskog golmana Milana Borjana i svetsku klasu plejmejkera Marka Marina. Ali ostatak? Odbrana? Pa…

Može da se slomi, evo i sećanja iz prošle sezone. Startna pozicija protiv Dinama iz Zagreba je bila skoro ista. Samo 1:1 na stadionu Švajcarska. Razočarenje. A onda je Jang Bojs otputovao u Zagreb i pobedio bolju ekipu od Crvene zvezde. Sećanja ne daju golove, ali mogu biti zlata vredna – stoji u tekstu na sajtu ‘Blick-a’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

6 Komentara

  1. Naravno da decibeli ne daju gol ali bih pitao ja tog novinara da li uopste zna kako je kad god primiš loptu 50.000 ljudi ti zviždi,pravi nesnosnu buku,ne cuješ ni igraca do sebe a kamoli trenera koji pokusava da ti da instrukcije kako sta,gde da se postavis i sl. Dogovor iz svlacionice vazi sve dok ne izadjes na teren i greska poremeti koncepciju. STA ONDA PITAM JA TOG NOVINARA, Na nasoj MARI(RAJKO MITIC) su se i bolji igraci i ekipe nelagodno osecale.. Nasi igraci su navikli na buku,naš trener zna kako dati instrukcije u takvoj atmosveri.Zašto ne spomene nepostojeći penal,igru Jang Bojsa(sasvim prosečna ekipa)

    0
    0
    Odgovori
  2. Rezultat je više nego povoljan za Zvezdu, ali on za mene ne predstavlja nikakvu garanciju jer i dalje ponavljam da imamo trenera koji po znanju ne prati kvalitet grupe igrača Zvezde! Odbrana nam je i dalje neuigrana. srednji red kaska a centarfor Boaći nije ni za PLS, taj veze nema sa evropskim fudbalom, lepo se videlo kao iz aviona koliko nam je centarfor loš! Zvezda u Beogradu neće ići na pobedu već na nerešeno i to može biti pogubno! Plašim se da se ne ponovi scenario sa utakmice Čukarički – Molde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter