1
Evrokupovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

PRIJAVLJENO U UEFA: Navijači Jang Bojsa pogodili flašom novinarku Crvene zvezde!

Objavljeno: 22.08.19 u 13:24

Pribojavali su se Švajcarci nereda na stadionu ‘Švajcarska’ od strane srpskih pristalica, a na kraju su ih napravili navijači Jang Bojsa.

Kako je saopšteno iz Crvene zvezde, Tatjana Šajković, novinarka ‘Zvezda TV’ i dama zadužena za pres konferencije na stadionu ‘Rajko Mitić’, pogođena je flašom posle utakmice u Bernu.

Incident se desio dok je Tatjana iz novinarske lože na stadionu ‘Švajcarska’ išla ka ‘miks zoni’, do koje je put vodio pored tribine sa navijačima Jang Bojsa. Tada je doletela puna flaša i pogodila je u ruku.

Za sada nije poznato zbog čega je Tatjana Šajković bila meta napada, ali je ovaj nemili događaj odmah prijavljen Evropskoj kući fudbala i zbog toga će švajcarski šampion sigurno biti kažnjen.

Ispostavilo se da su najveći problem napravili domaći navijači, a ne pristalice crveno-belih, kako su Švajcarci očekivali pre utakmice…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter