1
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

MARIN: Ne znam da li da budem srećan… BORJAN O PRVOM GOLU: Lako je sa strane reći ‘mogao si bolje…’

Objavljeno: 22.08.19 u 00:30

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su dobar rezultat u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Jang Bojsa – 2:2.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Berna – Mirko Marković)

Ponovo je Marko Marin dirigovao igrom srpskog prvaka i u 18. minutu bio asistent kod prvog gola Miloša Degeneka.

– Ne znam da li da budem srećan sa remijem. Imali smo dobar rezultat i još pola sata. Ne znam da li će biti lakše u revanšu, igramo pred našim navijačima Hteli smo da pokušamo da im damo gol – bile su prve impresije Zvezdinog kapitena.

Indirektno je Marin učestvovao i kod drugog pogotka kada je strelac bio Mateo Garsija.

– Garsija ima kvalitet, bilo je teško i biće sa njim puno bolje. Uvek sam srećan kada dobijamo dobre igrače koji prave razliku.

O VAR odluci da dodeli penal Jang Bojsu…

– VAR je zbog fer-pleja, trebali smo da ranije napravimo faul u toj situaciji. Fizički rival je spreman, a sve je drugacije pred punim tribinama ‘Marakane’ – istakao je Marin.

FOTO: FK Crvena zvezda

Junak Zvezde iz Kopenhagena, Milan Borjan, večeras je ponovo blistao sa odbranama, posebno u prvom poluvremenu.

– Imamo dobar rezultat sa ekipom koja je dobra. Teren je težak i ne znam zašto je to dobro, pošto je posle došlo do preokret. Često zavisi i od protivnika. Sledi revanš za koji ćemo se dobro spremiti.

Na pitanje da li je mogao bolje da reaguje kod prvog gola Jang Bojsa, Borjan je rekao:

– Lako je vama kada gledate sa strane i reći možeš bolje (smeh). Naravno da je moglo bolje. Dešava se – rekao je Milan Borjan.

0
0

1 Komentara

  1. Šta je ova utakmica pokazala?! Da Zvezda ima grupu jako dobrih pojedinaca ali igra joj ne prati kvalitet igrača. To mora da bude znatno bolje. Ima mnogo nedorečenosti u igri Zvezde. Zvezdina igra ide na momente od sjaja do očaja. Odbrana nije još uigrana, bilo je perioda kada je Zvezda bila inferiorna u dužem nizu. Mislim da je Boaći svima pokazao da je njega ovaj stepen takmičenja prevazišao. Treba ga dati negde na pozajmicu ili prodati, mada će to biti veoma teško. Imamo dobar rezultat iz Švajcarske, ali on nam ništa ne garantuje, sve zavisi od toga kako će Zvezda igrati! A, to je nepoznanica!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter