0
Domaći fudbal

BRAVO ‘ZMAJEVI’: Društvene mreže otključale stadion Voždovca, besplatno na Lučane

Objavljeno: 21.08.19 u 12:16

Nakon neviđene euforije koja se, zahvaljujući društvenim mrežama FK Voždovac, podigla pred meč sa Javorom, a zatim i kumovala većoj poseti na „Krovu“, čelnici kluba iz Zaplanjske ulice odlučili su da obraduju svoje navijače, simpatizere i pratioce na društvenim mrežama.

Odluka FK Voždovac je da ulaz na subotnju utakmicu u kojoj Zmajevi dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana bude besplatan za sve posetioce! Duel između Voždovca i Mladosti zakazan je za 20 časova.

U znak zahvalnosti za podršku, koju su prvenstveno pružili korisnici društvene mreže Tviter, a zatim i svi ostali, FK Voždovac odlučio je da ulaz na subotnji meč bude slobodan.

– Pozivamo sve navijače i ljubitelje fudbala da još jednom podrže „Klub kao nijedan drugi“ u jedinstvenom ambijentu stadiona na krovu Tržnog centra „Stadion“ i budu deo još jedne pobede Voždovca.

Ulaz na zapadnu tribinu stadiona u Zaplanjskoj biće moguć samo sa besplatnom kartom koju je potrebno preuzeti na Info pultu Šoping centra „Stadion“ na sam dan utakmice, od 10 časova do početka meča, koji je zakazan u 20 časova.

Jedno lice moći će uz lični dokument da podigne najviše četiri besplatne ulaznice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter