2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZBOG OBAVEZA U EVROPI: Zvezda i Partizan odlažu još po jednu utakmicu Superlige!

Objavljeno: 20.08.19 u 13:05

Utakmica šestog kola Superlige Srbije između Crvene zvede i Čukaričkog biće odložena, baš kao i meč između Partizana i Radnika, zbog obaveza ‘večitih’ na evropskoj pozornici.

Izabranici Vladana Milojevića stigli su na samo korak od grupne faze Lige šampiona, a priliku da ponove prošlosezonski uspeh pokušaće da iskoriste u dvomeču protiv Jang bojsa.

Crveno-beli sutra od 21 čas gostuju prvaku Švajcarske, a do revanša u Beogradu bilo je predviđeno da odigraju i prvenstveni meč sa Čukaričkim koji je odložen odlukom direktora Superlige. Ta odluka je zvanična.

Isti slučaj je i sa Partizanom, koji je u šestom kolu trebalo da igra protiv Radnika iz Surdulice. Kako saznajemo, i ta utakmica će biti odložena, a novi termin biće naknadno poznat.

Timovi su, zbog veoma važnih duela na internacionalnoj sceni u narednih nedelju dana, poslali molbu na adresu Superlige da se utakmice odlože i ona je prihvaćena, pa će snage sa svojim rivalima odmeriti u naknadno određenom terminu, zavisno od evropskih obaveza i superligaškog kalendara.

0
0

2 Komentara

  1. Ako se plasiraju u grupe oboje, sto bi bilo lepo naravno, hoce se onda pomerati jos 6 kola prvenstva zbog evrope? Bolje pripreme i nmg imati od prvenstvenih utakmica, imaju dovoljno igraca koje mogu kombinovati u dva tima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter