1
Domaći fudbal

TRENER JANG BOJSA: Zvezda ima iskustvo! Seoane podsetio na pobedu nad Dinamom u Zagrebu

Objavljeno: 20.08.19 u 21:23

Trener Jang Bojsa Gerardo Seoane smatra da sutrašnja utakmica plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Jang Bojsa i Crvene zvezde neće ništa da reši

Strateg švajcarskog šampiona očekuje težak ispit i ističe da će tek revanš u Beogradu doneti odgovor na pitanje ko će u elitu.

– Prednost Crvene zvezde je u iskustvu, moj tim je mlađi i neiskusniji. Pokušaćemo da diktiramo jak ritam i igramo ofanzivno. Ne znam koji je to rezultat koji bi bio prednost pred revanš. Prošle godine smo protiv zagrebačkog Dinama igrali 1:1 kod kuće, pa smo ih pobedili u gostima i plasirali se u Ligu šampiona. Odluka će pasti u revanšu, rekao je Seoane.

Veliku pažnju  u švajcarskim medijima privlače navijači Crvene zvezde, odnosno bojazan da će srpski šampion imati veću podršku na tribinama stadiona u Bernu.

– Kada počne utakmica igrači su u svom svetu. Često ne čuju ni nas trenere, a kako onda da čuju navijače, smatra Seoane.

On je potvrdio da Marvin Špilman zbog povrede neće igrati nijednu od dve utakmice protiv Crvene zvezde, dok će o nastupu Miralema Sulejmanija i Gijoma Oroa biti odlučeno neposredno pred početak utakmice.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter