0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

TELEVISA PRESENTA: Luka Jović želi da se bori za mesto u Realu, o njegovoj sudbini odlučuje jedan čovek!

Objavljeno: 20.08.19 u 22:20

Srpsko podnevlje odrastalo je na španskim serijama, a ovu sapunicu iz Madrida ni reditelji tevenovela ne bi bolje isplanirali.

Dugo se spekulisalo gde će Luka Jović nakon Ajntrahta. Naš fudbaler očarao je celu planetu igrama u Nemačkoj. Bilo je mnogo zainteresovanih za njegov potpis, ali je na kraju pobedio Real Madrid. Jović je plaćen kao mega zvezda, a tako je i predstavljen u Realu. Međutim, u međuvremenu na pripremnim mečevima u Madridu nije prikazao ono čemu se nadao Zinedin Zidan, te su se spekulacije o njegovoj pozajmici intenzivirale. 

Danas se javio i Luka Jović koji je rekao da su ga medijski natpisi nasmejali, ali da je kroz karijeru navikao da ‘sedma sila’ piše svakojake tekstove o njemu.

Taman kada su se navijači umirili, postalo je izvesno da će Jović naredne sezone nastupati kao špic ‘kraljeva’ pojavila se nova priča o pozajmici. Ovoga puta informaciju su plasirali novinari Gazeta delo Sport. Pozivajući se na dobro obaveštene izvore, list navodi da postoji mogućnost da Jović u narednoj sezoni nastupa kao pozajmljeni fudbaler Milana.

Odlučujući faktor u pozajmici Jovića mogao bi da bude Brazilac Nejmar. Nije tajna da nije srećan u Parizu i da već neko vreme priželjkuje povratak u Španiju. Šansu da ga dovedu u svoje redove čekaju Real i Barselona. Brazilac već dobro poznaje Barselonu jer je iz nje otišao u PSŽ, ali se u medijima poslednjih dana piše da je korak bliže njegovom potpisu Real Madrid.

Ukoliko se ovaj transfer ostvari, izvesno je da dođe do pozajmice Jovića koji u konkurenciji Benzema – Nejmar ne bi dobio šansu da pokaže svoj potencijal, te bi gotovo sigurno razvoj njegove karijere stagnirao. Madriđani ne žele da im propadne najskuplja investicija (do sada) u napadu, a upravo zbog toga pozajmica deluje kao najrealnija opcija.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu – HotSport

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter