1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘OŽEGOVIĆ NIJE ZAVRŠEN’: Milošević o odlascima i šansama da Natho zaigra u četvrtak protiv Moldea

Objavljeno: 20.08.19 u 14:46

Trener Partizana Savo Milošević potvrdio je prodaju Strahinje Pavlovića u Lacio, ali ne i transfer Ognjena Ožegovića u Rozenborg.

Šef struke crno-belih, ujedno je i tim menadžer, pa je danas na promociji Bibrasa Natha imao čast da prvi predstavi novog zadnjeg veznog igrača.

Takođe, odgovorio je na pitanje koje mori mnoge, da li će Izraelac moći da pomogne već u četvrtak u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Moldea.

– Juče smo razgovarali o tome. Večeras imamo trening i spremili smo mu test da vidimo koliko je spreman. Biće isto kao i sa Asanom, videćemo kroz trening danas i sutra koliko može da pomogne, ali vrlo je realno da nam pomogne, videćemo koliko, već u četvrtak.

Izneo je i par karakteristika Natha.

– Pregovori su trajali dobra dva meseca, na kraju smo doveli veliko pojačanje. Natho će nam pomoći u organizaciji igre, jer ima ozbiljno iskustvo, igrao je u velikim klubovima. Očekujemo i da pomogne mlađim igračima, kojih imamo mnogo u timu. Jako sam zadovoljan što smo uspeli da dovedemo ovakvog igrača.

– Nathovo najjače oružje je pas ka špicevima. Potreban nam je i sigurniji pas sa pozicije zadnjeg veznog. Bibras može da pokrije više pozicija. Kao što sam govorio da nam Asanova brzina otvara niz mogućnosti u napadu, tako i Nathov dolazak otvara niz opcija u organizaciji napada. Raznovrsnost koju će nam dati je jedan od osnovnih preduslova za uspeh, jer nije dobro kada protivnik može lako da vas pročita.

Osvrnuo se Milošević i na odlaske iz tima, jer je gotovo ozvaničen transfer Strahinje Pavlovića u Lacio, a juče se pojavila informacija da je i Ognjen Ožegović prodat Rozenborgu.

– Može da se desi da još neko dođe, mada smo se u velikoj meri kompletirali tim. To sa Strahinjom i da se završi sa Lacijom, on verovatno ostaje kod nas.

Ožeg još nije završen, može da ode, ali zavisno od toga ćemo reagovati. I ako se desi još neko pojačanje, to su jedan-dva igrača, zavisno od odlazaka. U velikoj meri smo kompletirali tim – istakao je Milošević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter