0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

LUKA JOVIĆ: Smejao sam se pisanjima medija! Tu je i poruka za Crvenu zvezdu pred Jang Bojs…

Objavljeno: 20.08.19 u 10:15

Novi napadač Real Madrida istakao je da se neće preseliti nigde ovog leta, budući da je tek stigao na ‘Santjago Bernabeu’.

Španski mediji pisali su da bi Luka Jović mogao da ode negde na pozajmicu, budući da Zinedin Zidan ne računa na njega i nije zadovoljan svime što je pokazao na početku karijere u ‘kraljevskom klubu’

– Smejao sam se nekim pisanjima. Mediji će se uvek baviti i takvim pričama. Ja sam od početka seniorske karijere navikao na svakakve komentare, pomirio sam se s tim da može uvek da ih bude. Vreme će pokazati šta je istina – rekao je Jović u intervjuu za ‘Novosti’.

– Trudio sam se da ne čitam novinske napise, da ne odgovaram na poruke tog tipa, i da budem koncentrisan samo na igru. Tako je bilo najbolje, i zato je taj period prošao prilično uspešno, bez nekih tenzija.

Ima li treme?

– Ona postoji, ali samo dok ne istrčim na teren. Tada sve nestaje – rekao je i istakao da je njegov odnos sa Zidanom odličan od početka.

– On veruje u mene i njegova priča se nije promenila za ovo vreme dok sarađujemo. Iz dana u dan učim od njega, što mi je izuzetno drago, jer on i kao igrač i kao trener spada u sam vrh svetskog fudbala. Spreman sam da dam maksimum i ponudim sve što mogu. Ne očekujem ni da ću odmah igrati cele utakmice, da ću rešetati mreže na početku sezone. Međutim, radom, trudom i odricanjem doći ću do svog cilja. Zadovoljan sam kako su me prihvatili, voleo bih da sam mogao na startu da postignem neki pogodak, ali ne žurim nigde. Znam da će doći mojih pet minuta.

Osvrnuo se i na Zvezdin dvomeč protiv Jang Bojsa u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Zvezdi želim sreću u mečevima sa Jang bojsom, a naravno da bih bio oduševljen da prođe ponovo u grupnu fazu. Bilo bi sjajno i da bude u grupi sa Realom. Ali, prvo navijam da prođe.

Na kraju i par reči o Karimu Benzemu.

– Francuz je veoma interesantan napadač, ima mnogo više iskustva od mene, i trudim se da učim od njega. Jedna od najboljih stvari u fudbalu je kad možete da kao mlad igrač igrate sa velikim asovima i da učite od njih. Svi igrači su me lepo prihvatili i sa svima se dobro slažem i komuniciram. U svlačionici se spontano vodi razgovor, često se smejemo – rekao je Jović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter