3
Evrokupovi

DA LI ĆE NATHO IGRATI PROTIV MOLDEA: Iz Partizana su tim povodom stigle dobre vesti…

Objavljeno: 20.08.19 u 10:40

Navijači Partizana juče su dočekali novog zadnjeg veznog, Bibrasa Natha, koji je potpisao ugovor i danas će biti predstavljen javnosti na stadionu u Humskoj.

Dok se čeka 14 časova i konferencija posvećena upravo kapitenu izraelske reprezentacije, mnogi se pitaju da li će Natho igrati protiv Moldea kroz dva dana u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope.

Iz Partizana su stigli ‘pozitivni signali’, budući da je Bibras Natho licenciran za okršaj sa Norvežanima, kao ‘džoker’ na spisku igrača koji imaju pravo nastupa.

Biće u konkurenciji za tim, a da li je fizički spreman i hoće li Savo Milošević ‘iz korena’ menjati igru na sredini terena sa njim, posle samo dva dana sa ekipom, možda ćemo saznati već danas na promociji iskusnog veziste.

Partizan će prvi meč protiv Moldea igrati u četvrtak od 21 sat, a danas do 14 sati takođe bi trebalo da bude poznata odluka UEFA o Partizanovom zahtevu za privremenom suspenzijom kazne (dve utakmice bez publike) do okončanja žalbenog postupka.

0
0

3 Komentara

  1. NEKA POJEDINCI PRAVE
    PIZDARIJE,PA UEFA KRIVA.
    KO TO CUTI I DOZVOLJAVA
    VODJAMA DA UNISE
    TRANSPARENTE, BOMBE
    UPRAVA I REDARI JEDINI
    KRIVCI. I NJIMA U CETVRTAK
    ZABRANITI LOZE, FOTELJE.
    OBICNI DRIPCI VODE I NISTE
    PARTIZAN.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter