3
Domaći fudbal

VELIKO POJAČANJE: Natho je odbio dve mnogo unosnije ponude iz Turske, evo koliko će zarađivati u Partizanu

Objavljeno: 19.08.19 u 14:30

U crno-bele redove stigao je kao slobodan igrač, a prethodnu sezonu proveo je u Olimpijakosu.

Bibras Natho pojavio se u srpskim medijima pre otprilike mesec i po dana, kada je prvi put uspostavljen kontakt i Partizan iskazao želju da ga angažuje. Tek danas se to i ostvarilo, posle mnogo pregovora i preokreta.

Natho je ovog leta inicirao raskid ugovora sa Olimpijakosom, jer nije bio zadovoljan minutažom, iako je u Pireju odigrao 21 utakmicu u sezoni. Želeo je sam da skroji svoju sudbinu u dogovoru sa porodicom i na kraju se odlučio za Beograd i evropsku priču sa Partizanom.

Međutim, prepreke su bile mnogo unosnije ponude koje je Natho imao iz Turske. Sivaspor i Gazijantem su prema pojedinim informacijama nudili čak milion evra za godišnju platu, ali je Izraelac u Humskoj pristao na znatno manju zaradu.

Prema ugovoru, imaće platu od 600.000 evra na godišnjem nivou, a kako je potpisao saradnju na tri godine, zaradiće ukupno 1.800.000 evra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

U svakom slučaju sjajan posao Partizana, budući da na obeštećenje nije potrošen ni evro, a novac za platu je klub novac ‘pronašao’ prodajom Strahinje Pavlovića u Lacio. Čini se da bi Natho mogao da bude kapitalno pojačanje za ‘parni valjak’, jer je baš na poziciji zadnjeg veznog bilo potrebno osvežiti redove.

Sledeća pozicija je napadača, koja je postala ‘hitna’ neočekivanim odlaskom Ognjena Ožegovića.

0
0

3 Komentara

  1. Da je imao ponude sigurno ne bi dosao u partizan. Ceo zivot navodno svaki drugi fudbaler zeli da igra u partizanu… Pustite nas tih bajki!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter