FK Crvena zvezda odredio je cene karata za revanš plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv švajcarskog prvaka Jang Bojsa na stadionu ‘Rajko Mitić’ u utorak, 27. avgusta, u 21 čas.

Zvezda je cene karata objavila i pre prvog meča koji se igra u sredu u Bernu od 21 sat. Klub iz Ljutice Bogdana se tim povodom oglasio na zvaničnom sajtu i tom prilikom objavio detaljan proces rezervacije i kupovine karata za ovu utakmicu.


Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaće 800 dinara, za bočni deo istoka (sektori 1, 2, 6 i 7) 1.200 dinara, za centralni deo istočne tribine (sektori 3, 4 i 5) 1.800 dinara, a ista cena važiće i za sektore 1, 2, 6 i 7 na bočnom delu zapadne tribine. Za centralni deo zapada (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22) biće potrebno izdvojiti 2.000 dinara, za VIP zapad 3.000 dinara, VIP 1 i 2 5.000 dinara, kao i za VIP galeriju.

Svi vlasnici sezonskih karata imaju pravo preče kupovine karata za svoja mesta za ovu utakmicu. Takođe, isto pravo će važiti i za sve ostale mečeve u UEFA takmičenjima u ovoj sezoni. Za ovaj revanš, važiće iste cene karata kao za slobodnu prodaju dok će klub odluku o popustima za utakmice grupne faze kao i daljeg takmičenja doneti blagovremeno. U sistemu prodaje karata napravljene su rezervacije na bazi podataka sa sezonskih karata i one će važiti od utorka 20. avgusta.

– Kupovinu rezervisanih karata moguće je izvršiti na dva načina počevši od 20. avgusta 2019:

Na posebnom šalteru na blagajni stadiona „Rajko Mitić“ i putem interneta, na sajtu www.iticket.rs unošenjem podataka sa sezonske karte uz mogućnost štampe karte kod kuće bez potrebe za dolaskom na stadion.Napominjemo da se ovo pravilo ne odnosi na besplatne i karte izdate sponzorima kluba. Sa druge strane, svi vlasnici porodičnih sezonskih karata imaju rezervaciju za sva svoja mesta po standardnoj ceni karte.

Prodaja karata za utakmicu Crvena zvezda – Jang bojs odvijaće se u dve faze sa ciljem da se članstvu omogući da lakše dođe do karata za ovu utakmicu: prva faza će početi u utorak 20. avgusta i trajati 3 dana, zaključno sa četvrtkom 22. avgustom; tokom ove pretprodaje karte će na blagajni stadiona moći da kupe samo aktivni članovi kluba koji imaju pravo da kupe po jednu kartu za tribinu po izboru u skladu sa raspoloživošću u momentu kupovine. Pogodnost važi za sve kategorije članstva uz napomenu da članovi iz kategorije Junior kartu mogu kupiti samo ukoliko istovremeno kartu kupuje i član iz kategorije Standard, odnosno punoletna osoba u skladu sa važećim zakonima. Članovi kluba moraju imati novu člansku kartu, sa grbom sa tri zvezdice – oni koji imaju plaćenu članarinu mogu karticu dobiti u Servisu za članstvo.

Imajući u vidu da za ovu utakmicu nema popusta za vlasnike sezonskih karata, kao dodatnu pogodnost svi vlasnici sezonskih karata će moći da kupe i još jednu dodatnu kartu pokazivanjem svoje članske karte na blagajni stadiona na šalterima predviđenim za prodaju karata članovima tokom pretprodaje.

Radno vreme blagajni je od 10 – 18 časova.

Druga faza počinje od petka 23. avgusta 2019. i traje do same utakmice – u tom periodu prodaja karata je slobodna i odvija se na blagajni stadiona kao i preko interneta, na sajtu www.iticket.rs na kome će karte biti dostupne već u četvrtak 22. avgusta od 20 časova.

Napominjemo da svi posetioci moraju imati važeću kartu nezavisno od uzrasta. Za kupovinu karte neophodan je važeći lični dokument. U fazi slobodne prodaje jedna osoba može kupiti maksimalno 4 karte – stoji na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Sever: 800 dinara,
Jug: 800 dinara,
Istok Bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 1.200 dinara,
Istok Centar (sektori 3, 4 i 5): 1.800 dinara,
Zapad Bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 1.800 dinara,
Zapad Centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 2.000 dinara,
VIP Zapad: 3.000 dinara,
VIP 1: 5.000 dinara,
VIP 2: 5.000 dinara,
VIP Galerija: 5.000 dinara.