3
Evrokupovi

FK Crvena zvezda

PROBLEM PRED BERN: Jedna od važnih karika Crvene zvezde preskače Jang Bojs!

Objavljeno: 19.08.19 u 09:26

Nije u kombinaciji za prvi meč, a iskusni napadač je tek počeo lagano da trčkara.

Ostala su još dva dana do megdana Crvene zvezde i Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona, a nema dileme da će šampion Srbije biti oslabljen u Švajcarakoj.

Zbog povrede lože Milan Pavkov nije u kombinaciji, a realno je da u takmičarskoj ekipi ne bude ni El Fardu Ben. Reprezentativac Komorskih ostrva sinoć je na treningu lagano trčkarao u društvu poslednjeg pojačanja Matea Garsije i problem sa primicačem nije još saniran u potpunosti.

Crveno-beli danas imaju poslednji trening pred sutrašnji put, ali realno kako saznaje HotSport, šanse su male da se Ben nađe u ekipi, dok će Garsija danas biti licenciran i zauzeti svoju poziciju na boku.

Male probleme sa povredom imao je i Španac Kanjas, a poznato je da zbog problema sa kartonima u Beogradu ostaju Nemanja Milunović i Dušan Jovančić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

3 Komentara

    • Од кога си чуо кукњаву, Владана, Цигана, управе – било кога осим што новине пишу (да се нешто пискара и чита). Ако си икада читао шта изјављује тренер кога оспоравате на све начине (само због тога што је успјешан) прочитао би изјаву на исто питање: „играју који могу, кога нема без њега се мора и слилно). Али добро, нека си ти написао нешто негативно да ти буде лакше!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter