0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Vulverhempton do boda, Pogba tragičar (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.19 u 23:13

U poslednjem meču 2. kola Premijer lige sastali su se Mančester i Vulverhemton. Meč je završen bez pobednika rezultatom 1:1

Terenska inicijativa od prvog sudijskog zvižduka bila je na strani gostiju, a igrači Junajteda prvi su i došli do vođstva u 27. minutu kada je Antoni Marsijal na sjajan način uspeo da kruniše lepo razrađenu akciju ‘đavola’.

Drugo poluvreme donelo je znatno više uzbuđenj. Pokušavao je domaćin da se vrati u igru i obraduje navijače. To im je uspelo u 55. minutu. Ruben Neves je sa distance odlično zatresao mrežu De Hee. Mančester je nakon primljenog gola krenuo znatno ofanzivnije, a to im je donelo penal u 67. minutu. Odgovornost je na sebe uzeo Pol Pogba. Međutim, nije bio precizan u 67. minutu meča.

U nastavku meča domaći tim je igrao angažovanije, Džoni je imao priliku da donese potpuni preokret domaćem timu, ali je David De Hea na kraju bio na visini zadatka. Nemanja Matić je meč ispratio sa klupe.

PREMIJER LIGA 

PREMIJER LIGA 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter