6
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

FLEŠ IZ NIŠA: Simo Krunić više nije trener Radničkog, sporazumno raskinut ugovor!

Objavljeno: 19.08.19 u 18:02

Upravni odbor Radničkog odlučio je danas da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa Stručnim štabom na čelu sa Simom Krunićem.

Radnički je danas raskinuo saradnju sa trenerom Simom Krunićem. Zamenu će imenovati u što kraćem roku poručuju iz Niša.

– Rukovodstvo Radničkog nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem prvenstvu, a pre svega konceptom igre koji nije u skladu sa tradicionalnom napadackom igrom Radnickog. Takođe, klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju odgovarajućeg kadrovskog rešenja koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim.  – navodi se u saopštenju Radničkog. 

Više puta u prošlosti je istaknuto da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje na terenu i igraju na ‘gol vise’ .

– Ukoliko nisu spremni da pokažu potrebne sposobnosti i kvalitete i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu spremni da odgovore tim izazovima – zaključak je Radničkog iz Niša. 

0
0

6 Komentara

  1. Nije do Sime već do kluba. Simo je u stvari pokazao svu nemoć svog doskorašnjeg kluba koji bez nameštanja nikada ne bi bio ni među prvih pet prošle sezone a kamoli drugi. Lalatović je digao sidro onog trenutka kad je video da neće imati vetar u leđa kao prošle sezone i otišao u klub koji će to imati. Simo nije to ukapirao i naivno se prihvatio posla.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter