0
Evropske lige

GRAF6626. BARCELONA (ESPAÑA), 11/11/2018.-El defensa dominicano del Real Betis Balompié Héctor Junior Firpo, festeja su gol contra el FC Barcelona, durante el partido de la jornada 12 de liga en Primera División que se disputa esta tarde en el estadio del Camp Nou entre el FC Barcelona y elReal Betis Balompié. EFE/Alberto Estévez

PRIMERA: Alavesu minimalac, Betis 82 minuta sa igračem manje, crveneli i Atletiko i Hetafe

Objavljeno: 18.08.19 u 23:54

Završeno je prvo kolo Primere.

Alaves je slavio protiv Levantea, Sevilja je uspela da izjednači Espanjol u gostima. Dok je Betis bio nemoćan sa igračem manje protiv Valjadolida. Atletiko i Hetafe su utakmicu završili sa desetoricom, dok su domaći uspeli da promaše i penal. 

Alaves je došao do pobede minimalnom prednošću 1:0. Jedini gol na meču postigao je Joselu na asistenciju Aleiksa Vidala. Nakon odlično izvedenog kornera Joselu je bio najviši u skoku i doneo je prednost domaćem timu, a ujedno i prvu pobedu.

Na gostovanju u Barseloni Sevilja je uspela da upiše pobedu protiv Espanjola. Poveli su gosti u samoj završnici prvog poluvremena Reguljion je zatresao mrežu u 44. minutu. Održavali su gosti svoje vođstvo, a u 86. minutu uspeli su da ga uvećaju, strelac je bio Nolito.

Betis je dočekao Valjadolid, a 82 minuta domaćin je igrao sa igračem manje. Ipak, uspeli su da odole tokom prvog poluvremena i sačuvaju svoju mrežu. Gvardiola je doneo prednost Valjadolidu u 63. minutu, Loren je pet minuta kasnije uspeo da poravna rezultat. Da bi ipak gosti došli do pobede u 89. minutu strelac je bio Plano.

Atletiko Madrid je u uzbudljivom meču dočekao Hetafe. Poveli su ‘jorgandžije’ golom Alvara Morate u 23. minutu. Petnaest minuta kasnije Molina je dobio crveni karton, te je Hetafe ostao sa igračem manje. Atletiko je prednost imao samo četiri minuta, jer je i Renan Lodi napustio igru zbog drugog žutog kartona. U drugom poluvremenu mogli su domaći da uvećaju svoju prednost, ali je Morata bio neprecizan sa bele tačke.

PRIMERA

La Liga 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter