0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Lampard se vratio kući, Čelsiju samo remi protiv Lestera (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.19 u 19:37

Nova era Čelsija počela je remijem kod kuće. Frenk Lampard i njegova mlada ekipa osvojila je prvi bod u novoj sezoni posle dva nesrećna poraza, ali je na kraju Lester bio dva koraka bliže trijumfu – 1:1 (1:0).

Veoma rano je poveo Čelsi, već u šestom minutu kaznili su grešku Ndidija. Maunt je vršio pritisak, a defanzivac Lestera bio je neoprezan, lopta je prošla iza leđa Šmajhela i završila je u mreži ‘lisica’ za 1:0.

Dvadesetogodišnji Maunt bio je raspoložen za igru. Novu šansu imao je u 22. minutu. Aspilikueta je centrirao sa desne strane, laserski precizno je pogodio mladog vezistu, ali je igrač Čelsija glavom loptu poslao pravo u ruke Kaspera Šmajhela.

U drugom poluvremenu Lester je zaigrao dosta bolje. Napadali su, ali nije bilo promene rezultata sve do 67. minuta. Medison je tada pronašao Ndidija koji se iskupio za gaf na početku utakmice.

U 73. minutu Medison je prošao po levoj strani, a potom je neprecizan u 77 bio i Džejms Vardi. Do kraja je pripretio i Tilemans, ali u sve tri situacije nije bilo opasnosti po Kepu, te će Čelsi osvojiti prvi bod na ‘Stamford bridžu’ pod vođstvom Frenka Lamparda.

PREMIJER LIGA
PREMIJER LIGA 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter