0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

POTVRDA KVALITETA: Vlahoviću šest minuta dovoljno da sa dva pogotka donese pobedu Fiorentini (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.19 u 21:35

Fudbaleri Fiorentine su na startu Kupa Italije dočekali  Moncu, slavili su sa 3:1 (0:1) posle preokreta, zahvaljujući sjajnom Dušanu Vlahoviću.

Nekadašnji napadač Partizana ovog leta odradio je odlično pripreme sa timom Fiorentine i mediji tipuju da će dobiti šansu u prvom timu ispred Đovanija Simeonea, a večeras je pokazao da te najave nisu bez pokrića.

Vlahović je u odličnoj formi, a to je potvrdio danas. Iako su gosti prvi došli do vođstva preko Briđentija, Vlahović je hladnokrvnom igrom preokrenuo rezultat i vođstvo Fiorentini golovima u 80. i 86. minutu.-

Uspeo je napadač da pobegne defanzivcima Monce i preciznim udarcem za 1:1.

Šest minuta kasnije napadač Fiorentine je odlično izbegao ofsajd zamku, ostao je sam pred golmanom gostiju, rutinski ga je matirao za preokret rezultata.

U završnici meča u strelce se upisao i Kjeza. Pored Vlahovića ceo meč u dresu Fiorentine igrali su Aleksa Terzić i Nikola Milenković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter