0
Evropske lige

LUDILO U RUMUNIJI: Igrač slomio ključnu kost, vozač hitne zaboravio da zatvori kombi, a potom je nestao, a tek posle… (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.19 u 16:42

Lude scene dolaze nam danas iz Rumunije.

Povrede su sastavni deo fudbala, međutim, često nas neprijatno iznenade reakcije ljudi oko terena. Nemila i, pomalo komična  slika dolazi nam iz druge lige Rumunije.

Na utakmici 2. lige Rumunije između Konkordije i Farula u kojoj je domaćin slavio sa 2:1, u samoj završcnici meča videli smo scenu iz rubrike verovali ili ne.

Jonut Paun je doneo vođstvo domaćem timu u 9. minutu meča, a u 89. minutu nakon nezgodnog starta polomljena mu je ključna kost i čekaće ga pauza od četiri meseca.

Na teren je ušlo vozilo hitne pomoći, ekipa ga je smestila u kombi, ali su zaboravili da zatvore vrata. Potom je usledila duža pauza jer je vozač hitne pomoći nestao, a kada su ga konačno pronašli seo je na mesto vozača i popunio zapisnik. Uprkos negodovanju navijača i igrača vozač nije nameravao da se pomeri sve dok ne popuni potrebne papire…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter