Trener Savo Milošević planira da nekoliko igrača odmori za prvi meč sa Moldeom, a uloga apsolutnog favorita je u rukama domaćina.

Remi u Krusevcu pre sedam dana bio je (ne)očekivan posle dobrog starta Partizana, a serija utakmica se nastavlja večeras od 19 časova, kada je na talonu u Humskoj ekipa Rada.


Trener Savo Milošević, kako saznaje HotSport, odlučio je da odmori neke igrače pred prvi meč sa Moldeom u borbi za Ligu Evrope, a bez obzira na uloge domaćin je apsolutni favorit protiv ‘građevinara’, koji još nisu kompletirali sastav i verovatno su ‘uzdrmani’ posle odlaska trenera Bogdana Koraka.

Slede dve promene u odbrani i priliku će prvi put dobiti novajlija Periša Pešukić, a povređenog Ostojića ponovo će zameniti Igor Vujačić.

Ovog puta Zdjelar bi trebalo da bude jedini zadnji vezni i u organizaciji napada pomagaće mu mladi Pavlović i Suma. Na bokovima se ocekuju da posao odrade Japanac Asano i bivši član Rada Lutovac, dok će kao najistureniji ponovo nastupiti Umar Sadik.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Pešukić, Vujačić, S. Pavlović, Urošević, Zdjlelar, Suma, L. Pavlović, Lutovac, Asano, Sadik.