Oštre reči trenera Crvene zvezde posle utakmice u Subotici, a upućene su njegovim igračima.

Zvezda je slavila sa 3:2 posle preokreta protiv Spartak Ždrepčeve krvi, ali je pobedonosni gol postignut tek u 85. minutu.


Istina, trener Vladan Milojević je izveo kombinovan tim na teren i imao je poteškoća da dođe do pobede, ali je uspeo.

– Video sam baš onakav meč kakav sam pretpostavio da će biti u nekim razgovorima – rekao je Milojević uz izjavi za TV ArenaSport.

Ipak, bio je nezadovoljan i istakao je da mu je strpljenje pri kraju.

– Znate kako, moramo da nastavljamo da dajemo prilike nekim igračima iz drugog plana, ali moje strpljenje je već na izmaku. Normalno je da se događaju usponi i padovi kada non-stop morate da pravite promene u timu, međutim neke stvari ne smeju da se događaju i neću ih tolerisati.

– U prvom poluvremenu još smo i kontrolisali utakmicu, ali smo onda došli u situaciju da moramo da jurimo rezultat. Imali smo tragičnih individualnih grešaka i mogu da budem zadovoljan samo pobedom, ničim više – jasan je bio Milojević.

Pokušaće da maksimalno oporavi ekipu za utakmicu u Bernu u sredu protiv Jang Bojsa u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Ostavili smo gro igrača da se odmori, da su morali da igraju večeras posle produžetaka u Kopenhagenu jasno je da ne bi bili u stanju da igraju i protiv Jang bojsa. Velika je iscrpljenost pojedinaca, moraćemo da pokušamo da se osvežimo i oporavimo do srede – zaključio je trener Zvezde.