0
Evropske lige

‘TI SI DJ SUPERSTAR U RAJU’: Vitese poslao Dejana Čurovića u večnu legendu! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.19 u 10:54

Fudbaleri Vitesea savladali su u petak Cvole, dok je meč protekao u znaku nedavno preminulog Dejana Čurovića.

Nekadašnji napadač Partizana nastupao je za Vitese punih šest godina, u tom periodu stekao je status ikone kluba. Klub mu se tokom jučeranje utakmice odužio za sve što je učinio za klub u periodu od 1994. do 2000. godine. U tom periodu odigrao je 109 utakmica i postigao 41 pogodak.

U trenutku kada su igrači Vitesea i Cvolea izlazili na teren, navijači su razvukli veliku zastavu sa likom Dejana Čurovića i natpisom ‘ti si DJ Superstar u raju’, a pored terena se nalazio sto na kome je bio njegov dres sa brojem 14, pored toga, u 14. minutu prekinuta je ustakmica, a svi na terenu su se aplauzom oprostili od klupske legende.

VITESE 

Meču su prisustvovale Čurovićeva supruga i ćerka, kao i legende kluba poput Edvarda Sturinga, Marka van Hintuma, Nikosa Mahlasa, Džona Van den Broma, Martina Rojsera, Glena Heldera i Lea Behakera, koji je bio Čurovićev trener u sezoni 1996/97.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter