0
Evropske lige

PRIMERA: Real slavio u Vigu, crveni karton Modriću, Jović dobio priliku

Objavljeno: 17.08.19 u 19:50

Fudbaleri Real Madrida pobedili su u gostima Seltu u Vigu sa 3:1 u prvom kolu španskog šampionata.

U 12. minutu Geret Bejl je poslao odličan pas prema Karimu Benzema, koji se našao u situaciji jedan na jedan sa golmanom  i hladnokrvno poslao loptu u mrežu. Pred kraj prvog poluvremena Mendez (Selta) postiže pogodak, ali o0o biva poništeno nakon pregledavanja snimka. Da li je bio u nedozvoljenoj poziciji, procenite sami.

U drugom delu utakmice došlo je crvenog kartona kojeg je zaradio osvajač zlatne lopte iz prošle godine – Luka Modrić. Hrvatski internacionalac je grubim faulom poslao Denisa Suareza na pod. Sudija je pogledao snimak i nije imao drugog izbora nego da pošalje iskusnog veznog igrača u svlačionicu.

Ipak, samo koji minut kasnije, Real stiže do novog pogotka. Toni Kros je raspalio po lopti iz velike udaljenosti, ona se odbila od prečke i efektno pobegla iza leđagolmana domaćeg tima. Sa pravom se može reći da je ovo pravi Evrogol.

Real je sa igračem manje zaigrao jako dobro, igrao se 80. minut kada su postigli i treći gol na utakmici uz sjajno dodavanje Benzeme, koji asistira Lukasu Vaskezu.

Odmah nakon trećeg gola, Zidan je odlučio da ukaže šansu Luki Joviću, Srbin je na teren ušao umesto Karima Benzeme u 81. minutu susreta.

 
Do kraja inicijativa Selte, koju je u prvom minutu nadoknade golom krunisao Losada, ali je bilo kasno za Seltu, pa je tako mladi fudbaler postavio i konačan rezultat.

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter