0
Evropske lige

FOTO: TWITTER

PREMIJER LIGA: Totenhem odoleo Sitiju, poništen pobedonosni gol u sudijskoj nadoknadi (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.19 u 20:32

Mančester siti je u drugom kolu Premijer lige odigrao nerešeno sa Totenhemom. Utakmica se završila rezultatom 2:2.

U 20. minutu utakmice Siti dolazi do vođstva preko Kevina de Brujnea koji odlično ubacuje loptu u kazneni prostor, a Sterling bez ikakvih teškoća šalje loptu glavom u levu stranu gola.

Međutim, igrači Totenhema nisu se dali uznemiriti. Erik Lamela je savršeno prihvatio pas na ivici šesnaesterca, koji je poslao Tanguj Ndombele, i uputio je lep udarac u donji levi ugao za izjednačenje.

‘Građani’ su u nastavku vrebali svoju šansu i nisu sebi dozvolili greške. Kao De Brujne koji je odlično asistirao Serhiju Aguero, a ovaj šutirao iz blizine u donji levi ugao, ostavljajući golmana nemoćnog za 2:1.

U početku drugog dela utakmice nije bilo značajnih šansi, sve 56. minuta kada je Lukas (Totenhem) nakon kornera nadskočio odbranu u petercu i pogodio odličnim udarcem glavom u levu stranu gola za novo izjednačenje od 2:2

U drugom minutu sudijske nadoknade, Gabrijel Hesus postiže gol odbitkom od desne stative nakon što je lopta došla do njega u šesnaestercu. Međutim, Sudija Majkl Oliver poništava gol, jer je snimak prikazao kako je saigrač Laport prethodno igrao rukom.

Kakva šteta za Siti koji bi ovim pogotkom osigurao pobedu i tri boda. Ovako će oba kluba podeliti bodove u utakmici koja je bila vredna pažnje.

Premier League Raspored

Premier League – Tabela 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter