0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Mane i Firmino čuvaju Liverpulu maksimalan učinak, rapsodija nesuđenog pojačanja Zvezde

Objavljeno: 17.08.19 u 18:03

Posle osvojenog Superkupa Evrope, ekipa Liverpula je slavila trijumf na gostovanju Sautemptonu u drugom kolu Premijer lige.

Umor zbog teškog meča u Istanbulu i trijumfa protiv Čelsija posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, nije ostavio traga na izabranicima Jirgena Klopa, koji su uspeli da osvoje tri boda na neugodnom gostovanju Sautemptonu.

Učinili su to preko Sadija Manea u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena, a trijumf je potvrdio Roberto Firmino u 71. minutu. Domaći su utešni gol dali u 83. minutu preko Ingsa, ali je rezultat do kraja ostao 1:2.

Liverpulov gradski rival, Everton, slavio je minimalan trijumf protiv Votforda, a jedini strelac na meču bio je Bernar već u 10. minutu.

Verovatno najveće iznenađenje napravio je Bornmut, koji je na ‘Vila parku’ poveo u drugom i 12. minutu preko Kinga i Vilsona i do kraja uspeo da se odbrani. Aston Vila je smanjila rezultat preko Luiza u 71. minutu, ali nije uspela u potpunosti da se vrati u meč.

Pobedu je ostvario Norič, savladan je Njukasl sa 3:1, a sva tri gola za ‘kanarince’ postigao je Temu Puki, nesuđeni napadač Crvene zvezde. Brajton i Vest Hem su podelili bodove rezultatom 1:1.

Premier League Raspored

Premier League – Tabela 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter