0
Evrokupovi

FOTO: Tviter

PREMIJER LIGA: Arsenal slavio, Cebaljosu ovacije navijača na ‘Emirejtsu’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.19 u 15:17

Arsenal je otvorio 2. kolo utakmicom protiv Barnlija. Za ekipu iz Londona startovao je Sebaljos i nije mu dugo trebalo da pokupi simpatije navijača.

Arsenal je upisao drugu pobedu u isto toliko mečeva, a jedan od najboljih na terenu bio je Deni Sebaljos koji nastupa kao pozajmljeni igrač Reala iz Madrida.

Pokušao je Aleksandar Lakazete da ugrozi gol protivnika, njegov udarac glavom u 12. minutu završio je u korneru nakon blokade Nika Poupa. Imao je Lakazete drugu šansu. Bio je na pravom mestu nakon odličnog centaršuta Danijela Sebaljosa koji ga je laserski precizno pronašao.

David Luiz je pokušao da napravi ofsajd zamku Barnsu, ali je napravio grešku, Ešli Barns je ostao u liniji, a Brazilac je zakasnio prilikom pokušaja bloka, te je Barns povisio na 1:1

Već u sledećem napadu Rajs Nelson je postigao gol nakon prelepe akcije ‘topdžija’, ali je nakon pregleda VAR snimka gol poništen zbog ofsajda.

U drugom poluvremenu Pjer Emerik Obamejang je bio centralna ličnost, imao je nekoliko izglednih prilika, ali je na terenu dirigovao Dani Sebaljos koji je bio začetnik gotovo svake akcije Arsenala. Igrao se 64. minut, a Španac je odlično pronašao Obamejanga, koji je uputio odličan i gotovo neuhvatljiv udarac. Nik Poup nije uspeo da zaustavi udarac, a lopta je prošla ispod ruku i završila u golu.

U samoj završnici meča, imao je Obamejang još nekoliko šansi, ali je ostalo 2:1, Nik Poup je u poslednjim trenucima meča izašao pred gol Arsenala, ali su se domaći odbranili i sačuvali pobedu. 

Premier League Raspored

Premier League – Tabela 

FOTO: Tviter 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter