0
Domaći fudbal

OMLADINCI: Zvezda slavila protiv Vojvodine 2:0!

Objavljeno: 17.08.19 u 15:38

Omladinci Crvene zvezde savladali su vršnjake iz Vojvodine rezultatom 2:0.

Biseri Crvene zvezde su vrlo silovito otvorili susret i već na samom startu meča mogli su da postignu nekoliko pogodaka. U prvih deset minuta, sjajne prilike su imali Babić i Piplica. Fenomenalnu šansu u 15. minutu imao je i Pantović kada je nakon odbitaka u šesnaestercu gađao direktno u golmana.

Zapretili su i Novosađani u 20. minutu, ali se istakao čuvar mreže Crvene zvezde  Katić. Lopta u mreži gostiju viđena je u 26. minutu, ali je sudija poništio pogodak zbog faula raspoloženog Babića. Ipak, omladinci Crvene zvezde postigli su gol u 42. minutu, Radović je izveo korner, lopta se odbila do Burmaza koji je makazicama poslao loptu u mrežu i doneo veliko slavlje Zvezdi.

Prednost su učenici Slavoljuba Đorđevića uvećali u 50. minutu kada je Piplica sjajno probio po levoj strani, potom odigrao do Babića koji je prosledio loptu desno, za Pantovića, da bi krilni napadač Zvezde snažnim udarcem zatresao mrežu rivala i nastavio golgeterski niz.

Pokušavali su puleni Slavoljuba Đorđevića da povećaju prednost, pre svega preko Babića i Pantovića, ali rezultat je ostao 2:0 za Crvenu zvezdu.

Crvena zvezda – Vojvodina 2:0 (1:0)

Sudija: Milan Stefanović.

Strelci: Burmaz u 42′ i Pantović u 50′.

Crvena zvezda: Katić, Gačić, Radović (od 82. Blagojević), Odada, Lukić, Milikić, Pantović, Novaković (od 66. Matić), Babić, Burmaz, Piplica (od 66. Radulović).

Vojvodina: Dražić, Vasiljev, Kljajić (od 67. Stanić), Đurković, Ivan, Brborić, Grek, Kokanović (od 67. Pantić), Martinkevič (od 55. Matković), Đurić (od 77. Radmilović), Novevski.

Žuti karton: Ivan (Vojvodina).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter