3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOTSPORT SAZNAJE: Stigla strašna ponuda, dogovor je pao – jedan od najboljih igrača Partizana se seli u Italiju!

Objavljeno: 17.08.19 u 16:40

Klubovi su postigli dogovor i crno-belima će pripasti preko pet miliona evra, a defanzivac ostaje na pozajmici u Humskoj do kraja sezone.

Posao je skockan i Strahinja Pavlović se seli u Italiju. Mesecima se najavljivao posao sa Juventusom, ali mladi defanzivac neće ići u Torino već u Rim.

Kako ekskluzivno saznaje HotSport defanzivac će postati novi član Lacija, a prema dogovoru klubova u Humskoj će inkasirati na ime obeštećenja pet miliona evra i igraču je spreman ugovor na četiri godine.

U ovom poslu je dogovoreno da štoper ostane u Humskoj do kraja ove sezone kao pozajmljeni igrač od strane kluba iz ‘kalča’, a zatim se preseli u večni grad i obuče nebo plavi dres.

U trci je bila i Benfika, ali Partizan je odlučio da sklopi posao sa ekipom u kojoj već nekoliko sezona igra Sergej Milinković-Savić.

Ova finansijska injekcija doneće rešenje brojnih dugovanja i otvoriće nove opcije za kupovinu do kraja prelaznog roka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

3 Komentara

  1. Nadam se da Strahinju nisu dali za samo 5 M. evra. Nadam se da taj arazman ukljucuje i makar 15 % od buduceg transfera , inace ne valja. Pitam se kad ce Klub prestati da prezivljava od prodaje „zivog mesa“ i kad ce poceti da misli perspektivno?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter