Krilni igrac odlučio da sutra pregovara sa rukovodstvom šampioba Srbije, a klubovi su sklopili načelan sporazum.

Zakuvalo se u trci za Matea Garsiju kog pored Crvene zvezde želi bratski klub Olimpijakos na čelu sa bogatim gazdom, a kako je HotSport najavio jutros, beogradski crveno-beli su u prednosti, pošto prema našim eskluzivnim saznanjima Argentinac posle ponoći stiže na pregovore u Beograd.


“Gaučos” je dobio “zeleno svetlo” od Las Palmasa da može da pregovara oko svojih ličnih uslova za ugovor, koji je planiran od strane Zvezde da glasi na tri godine do juna 2022. godine.

Garsija je prošle sezone nastupao za Aris iz Soluna i zato se našao na meti giganta iz Pireja. U ovoj misiji crveno-beli su išli iznad svojih finansijskih mogućnosti i spremni su da plate 1,8 miliona evra ili možda manje uz procenat od dalje prodaje. Sa Špancima je skockan načelan dogovor i ako igrač bude sutra zadovoljan ponuđenim predstoje zvaničan potpis.

Postoje određeni bonusi za Garsiju, ako bude ekipa ušla u Ligu šampiona, Ligu Evrope i za domaće trofeje. Crvena zvezda je ostavila mesto za “džokera” i ako se složi mozaik planiran je debi već u sredu u Bernu protiv Jang Bojsa.

I ovo nije kraj! Sledeća ‘kockica’ Crvene zvezde posle Švajcarske može da bude Egipćanin Amr Varda. Vezista ima ekstra kvalitete i potreban je ekipi Vladana Milojevića, koji ga dobro poznaje iz Grčke, gde je igrao za PAOK.