0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

BL: Grujić prvo pogodio, a onda napravio glupost i udario Levandovskog, ipak Bajern štucnuo… (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.19 u 22:48

Bajern iz Minhena i Herta su na ‘Alijanc areni’ otvorili novu sezonu Bundeslige, a tim iz Berlina osvojio je veliki bod – 2:2.

Glavni ‘glumac’ današnjeg trilera u Minhenu bio je srpski fudbaler Marko Grujić. Dete Crvene zvezde je moglo biti junak, ali je na kraju delimično postao tragičar, ali idemo redom…

Bajern je iz prve ozbiljne šanse poveo, igrao se 24. minut kada je Gnabri probio po desnom boku, jako uputio loptu ka petercu, a Levandovski pogodio – 1:0.

Herta se otvorila u nastavku i zapretila samo četiri minuta kasnije preko Mitelštada. Gosti su izjednačili u 36. minutu kada je Lukebakio povukao loptu i postigao evrogol za špice – 1:1. Na novi pogodak Herte čekalo se svega dva minuta, Ibišević je uposlio Grujića, ovaj izašao jedan na jedan sa Nojerom, poigrao se sa iskusnim golmanom i pogodio za 1:2.

Bajern je od starta drugog poluvremena krenuo na sve ili ništa, a do izjednačenja je stigao u 60. minutu. Umesto da bude apsolutni heroj, Grujić je napravio glupost. Bez lopte je rvački oborio Levandovskog u kaznenom prostoru, a posle signalizacije iz VAR sobe sudija Osmers je pokazao na penal. Siguran izvođač bio je Levandovski.

Do kraja meča Bavarci su stvorili samo jednu šansu preko Gnabrija, ali je šutirao preko gola. Četa Nike Kovača kiksnula je već na startu.

BAJERN – HERTA 2:2 (STATISTIKA UTAKMICE)

BUNDESLIGA, 1. KOLO:

Petak:

Bajern Minhen – Herta Berlin 2:2 (1:2)
(Levandovski 24, 60 penal – Lukebakio 36, Grujić 38)

Subota:

15.30 Bajer Leverkuzen – Paderborn
15.30 Borusija Dortmund – Augzburg
15.30 Frajburg – Majnc
15.30 Verder Bremen – Fortuna Dizeldorf
15.30 Volfzburg – Keln
18.30 Borusija M’Gladbah – Šalke

Nedelja:

15.30 Ajntraht Frankfurt – Hofenhajm
18.00 Union Berlin – RB Lajpcig

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter