1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

‘VREME JE ZA ZABAVU’: Turci od imena Partizana najavili žurku na ‘Malatija areni’ (FOTO)

Objavljeno: 15.08.19 u 12:15

Turski mediji sa velikim optimizmom najavljuju večerašnji revanš Malatije i Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

(Specijalni izveštač HotSporta u Malatiji – Stefan Smuđa)

Turci, za razliku od mnogih naroda u Evropi, vole da čitaju novine i o tome novinari često vrlo obimno obaveštavaju tamošnju javnost. Tako je i pred drugi meč Malatije i Partizana koji se večeras igra od 19 časova po srpskom vremenu.

Najupečatljiviju najavu imao je list ‘Foto Mac’, koji je uz veliki naslov ‘Parti Zamani’, što znači ‘Party time’ ili ‘Vreme je za zabavu’ najavio zurku na ‘Malatija areni’.

Poznati domaći list ‘Hurriyet’ je meč najavio sa ‘dođite da osetite ljubav Malatije’, a ‘Aksam’ ističe domaći teren kao najveću prednost turskog tima – ‘domaći teren donosi višesteruku prednost’.

‘Turkiye’ i mnogi drugi mediji najavljuju sa opzimizmom utakmicu, a u mnogim novinama su u prvom planu dvojac iz Rome, Stiven N’Zonzi i Aleksandar Kolarov, koji bi trebalo da pojačaju Galatasaraj, odnosno, Fenerbahče.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter