0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

TRADICIJA NA STRANI PARTIZANA: Crno-beli su četiri puta u evropskim mečevima imali 3:1 pred revanš

Objavljeno: 15.08.19 u 17:08

Fudbaleri Partizana danas gostuju Malatiji i imaju kapitalnu prednost, ali i tradiciju na svojoj strani.

Fudbaleri Partizana imaju prednost od 3:1 iz prvog meča, a crno-beli su u revanš mečeve evropskih takmičenja sa tim rezultatom do sada ušli četri puta, a od toga tri puta su slavili, a samo jednom su poraženi.

Nakon 3:1 u prvom meču, Partizan je slavio protiv Rijeke sa 3:0, savladali su i Pjunik sa 1:0, dok su sa Dinamom iz Bukurešta remizirali 0:0. Dželat crno-belih nakon 3:1 u prvom meču bila je slavija iz Praga. Nakon 3:1 u regularnom delu meča ekipa iz Praga je u produžetku postigla dva pogotka i na taj način anulirala prednost Partizana iz prvog meča.

Iako tradicija ne igra, već izabranici trenera Save Miloševića nema sumnje da je psihološka prednost na strani igrač Partizana koji će po najavama, u meč ući sa istim mentalitetom kao u prvom koji su dobili sa 3:1, navijači se nadaju da će se ponoviti Rijeka, ili Pjunik. Nema sumnje da bi bili zadovoljni i rezultatom iz Bukurešta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter