2
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

NIŠTA OD PARTIZANA: Crno-beli moraju da nađu novu opciju u poslednjoj liniji… (FOTO)

Objavljeno: 15.08.19 u 09:30

Partizan ako odluči da proda mladog Strahinju Pavlovića, novog štopera neće moći da dovede iz Portugalije.

Nikola Maraš bio je velika želja Partizana, tačnije pre svega trenera Save Miloševića koji ga je pratio u svim mlađim selekcijama reprezentacije Srbije. Ipak, bivši kapiten Rada karijeru će nastaviti u španskoj Segundi. Šaves je pozajmio srpskog štopera Almeriji.

– Maraš je odličan u skok igri. Pored defanzivnih karakteristika, može da doprinosi i u napadu. Prošle sezone je u Portugalu postigao četiri gola – najavila je Almerija Maraša.

Almerija je pozajmila Nikolu Maraša do juna sledeće godine Almeriji, a Španci imaju prvenstvo otkupa ugovora ako stameni štoper opravda poverenje koje mu je ukazano.

0
0

2 Komentara

  1. ……Marasu bolje u drugu ligu Spanije nego u Partizan ? Ovo je licna zasluga za ugled Partizana Vazure i Vucelica kada svojim izjavama kazu da igraci oprastaju dugove klubu pri odlasku iz Partizana………..niko nece u klub sa ugovorom na DODJEM TI, sta je ovaj marksizam proizveo u ovoj zemlji !!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter