2
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

HS OTKRIVA: Zvezda želi krilnog napadača iz Las Palmasa za najveće obeštećenje posle onog plaćenog za Boaćija!

Objavljeno: 15.08.19 u 15:30

Crvena zvezda počela je pregovore sa Las Palmasom oko dovođenja krilnog napadača iz Argentine Matea Garsije.

Pregovori su podaleko odmakli i Crvena zvezda je na pravom putu da dovede krilnog napadača Matea Garsiju. Reč je o 22-godišnjem momku koji je prošle sezone u dresu Arisa odigrao 32 utakmice i postigao 11 golova. Kako saznaje HotSport, Crvena zvezda je spremna da Las Palmasu ponudi obeštećenje od 1,5 miliona evra i procente od sledeće prodaje. Plata igrača bi bila oko pola miliona evra godišnje.

Ipak, problem bi mogao da napravi Olimpijakos koji za Matea Garsiju nudi 1,7 miliona evra. U slučaju da pregovori Zvezde i Las Palmasa propadnu, druga opcija je Marokanac iz redova Slovana iz Bratislave Mohamed Rarsala Kadfi poznatiji kao Moha. HotSport saznaje da su i na toj strani pregovori daleko odmakli.

FOTO: SITA

Kada je reč o veznom redu, Amr Varda je sve realnija opcija, a iz PAOK-a bi stigao na pozajmicu. Sve ovo znači da je prodaja El Fardua Bena sve bliža.

Na tragu informacija: Mirko Marković i Darko Noveski

0
0

2 Komentara

  1. Upravo potrvrdjeno pobedili smo Olympiacos i Mačak dolazi !!!!! Jbt od onolike krize, od one crne krize pre par godina Zvezda dosla u situaciju da daje 3 000 000 za igraca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter