0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

‘ZVEZDA JE TO ZASLUŽILA’: Ovako je Milošević prokomentarisao uspeh ‘večitog’ rivala

Objavljeno: 14.08.19 u 10:22

Trener Partizana se pred poletanje za Malatiju kratko osvrnuo i na sinoćni uspeh Crvene zvezde u Kopenhagenu.

Crveno-beli su u prestonici Danske hrabro izdržali sat vremena sa igračem manje, a potom imali i sreće da posle 11 penal serija proslave plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

(Izveštač HotSporta u Turskoj – Stefan Smuđa)

Trener Partizana Savo Milošević je pre tog meča izjavio da je Crvena zvezda bolja od danskog prvaka i da će ga proći, što se i obistinilo.

– Mislim da bi ih dobili i pre produžetaka da su imali sreće da daju gol na 1:1. Posle ih je crveni karton poremetio, ali je Zvezda pokazala da je bolja od Kopenhagena i zaslužila je prolaz. Posle su penali bili lutrija, moglo je da ode i na drugu stranu. U svakom slučaju je to dobar rezultat za srpski fudbal – rekao je Milošević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Zvezda je imala maratonske penale. Da li su igrači Partizana vežbali penale pred revanš sa Malatijom?

– Ovi moji vole da šutiraju penale i slobodnjake i više nego što bi trebalo, često moram da ih teram sa terena. Tako da mislim da će biti spremni za to – nasmejao se Milošević.

Partizan revanš protiv Malatije igra u četvrtak od 19 časova po srpskom vremenu, a braniće prednost od 3:1 iz prve utakmice.

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter