1
Domaći fudbal

ČEKAMO DA NAM DAJU ČETIRI GOLA: Fudbaleri Partizana ‘naoštreni’ za revanš sa Malatijom

Objavljeno: 14.08.19 u 13:46

Fudbaleri Partizana otputovali su u Tursku gde će odigrati revanš protiv Malatije.

(Izveštač HotSporta u Turskoj – Stefan Smuđa)

Crno-beli imaju prednost od 3:1 iz prvog meča, a Turci su pred meč ‘naoštreni’. U danima iza nas najavljuju da će pobediti Partizan, a sada idu još dalje, poručuju da će dati četri gola. Nemanja R. Miletić osvrnuo se na strelice odapete iz Turske.

– Rekli su da će nam dati četiri gola, mi im kažemo vidimo se na terenu. Oni će morati da napadnu jer su u zaostatku, a ključno će biti prvih 20 minuta. Pokazali smo da možemo da igramo sa njima, i da smo bolji – rekao je Nemanja R. Miletić.

Saša Zdelar ne očekuje da se dinamika meča promeni u odnosu na prvi susret u Beogradu.

Očekujem utakmicu sličnu prvoj. Izuzetno su dobri i imaju odlične pojedince. Biće dosta prilika na obe strane i nadam se da ćemo iskoristiti naše. Ne mislim da je gotov posao sa 3:1. Biće nam dosta teško. Potrudiću se da napravim još neku šansu za Asana, ali najbitnije je da dajemo golove i pobeđujemo, ko postiže pogotke nije toliko bitno – rekao je Zdjelar.

Utakmica Malatjaspor – Partizan na programu je u četvrtak od 19 sati.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter