0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BOAĆI ZA HOTSPORT: Mi smo ZVEZDINI LAVOVI, ovde i kada mi ne ide ljudi me vole!

Objavljeno: 14.08.19 u 16:30

‘Naša družina je pobednička i ovo mi je jedan od najdražih golova u karijeri, a naša zajednička magija pomogla je Borjanu’ – kaže napadač koji je drugi put pogurao šampiona ka evropskoj jeseni

Dokazao je Ričmond Boaći da je ‘blago’ Crvene zvezde, kada je najvažnije za klub, a golom je doneo drugi put jesen u Evropi i na putu do plej-of faze Lige šampiona matirao je Suduvu, Helsinki i Kopenhagen. Tri pogotka i mnogi su sumnjali da popularni Boćko može da bude ‘kralj strelaca’ sve je demantovao i za HotSport otkrio tajnu uspeha u Danskoj.

– Naša družina je pobednička i mi smo zvezdini lavovi, ginemo za klub i dres koji nosimo. Možda ponekad nismo na visokom nivou, ali kada je potrebno onda se borimo do poslednjeg atoma snage. Pretrčali smo kilometre od umora nismo mogli da stojimo, a nagrađeni smo za hrabrost – kaže Boaći.

Napadač je poznat po svojim ličnim ritualima pre svakog meča, a pred penale je pomogao golmanu Milanu Borjanu.

Svako od nas ima svoju amajliju, a kao deo ekipe, ako nisam mogao da pomognem na penal ruletu, očitao sam jednu molitvu. Naša zajednička magija je pomogla Borjanu i svima pripada komad slave kao junacima istorijske predstave – kaže Boaći.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nije često da penal rulet traje toliko dugo.

Nismo gubili nadu posle promašaja, bodrili smo saigrače koji nisu promašili. Našoj sreći nije bilo kraja, a ovo mi je jedan od najdražih golova u karijeri i imaće poseban pečat. Srce junačko je donelo prolaz i na ovome nećemo da se zaustavimo – kaže napadač Zvezde.

Bilo je teško prebroditi krizne trenutke, a sada se svi klanjaju momku iz Gane zbog rekordnog broja golova i jasno je da kada bude ponovo odlazio da će klub dobro profitirati.

– Ovde znam da me vole i kada ne ide. Radio sam, čekao i pogodio kada je bitno i nećemo da stanemo. Nije nam bilo lako, ali je slatko. Sledeći je Jang Bojs i isti recept, poručuje Boaći.

Na kraju, mnogi klubovi su sinoć pratili Boaćija.

Sada prevashodno želim da uđemo u Ligu šampiona, a ako dođe ponuda iz ‘snova’ proceniću sledeći korak. Vratio sam se iz Kine pošto volim da se takmičim i pobeđujem. Zvezda je moja druga kuća i okrećemo se zajedno novim ispitima – poručio je Boaći.

Njegova cena raste, a na potezu su klubovi iz Evrope…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter