1
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

BEZ KALKULACIJA NA TURKE: Miloševićev napad na Malatiju – Asano od starta!

Objavljeno: 14.08.19 u 22:27

Crno-beli će u najjačem sastavu izaći na ‘vruć’ teren turske Malatije u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope (četvrtak, 19 časova).

(Specijalni izveštač HotSporta u Turskoj – Stefan Smuđa)

Napravio je trener Partizana propust u Kruševcu protiv Napretka i priznao da je pogrešio što je izveo kombinovan tim. To ga je koštalo dva boda i ranog zaostatka za Crvenom zvezdom u Superligi Srbije.

Da bi izbegao novi negativan scenario, sutra uveče će u Malatiji, gde je danas bila paklena vrućina (približno 40 stepeni uz suv vazduh) izvesti najbolji mogući sastav, sa Takumom Asanom u startnih 11.

Ofanzivnu liniju sa Japancem činiće još Sejduba Suma, Zoran Tošić i najistureniji Umar Sadik, što je bila dobitna formula za sticanje prednosti od 3:1 u beogradskom megdanu.

Dva zadnja vezna ponovo će biti Saša Zdjelar, koji je odigrao maestralan meč u Humskoj, i Aleksandar Šćekić, koji je propustio meč u Kruševcu.

U poslednjoj liniji ne bi trebalo da bude iznenađenja i promena. Posle povrede zarađene u prvoj utakmici, ponovo je u stroju Bojan Ostojić i biće u paru sa Strahinjom Pavlovićem.

Uprkos još uvek prisutnom bolu u skočnom zglobu, Nemanja Miletić će čuvati desnu stranu odbrane, a levu Slobodan Urošević., budući da poseduje nešto bolje defanzivne karakteristike od Rajka Brežančića.

Ekipu će, naravno, predvoditi kapiten Vladimir Stojković, koji bi mogao da bude ključna razlika u predstojećem duelu ukoliko bude na svom prepoznatljivom nivou na golu.

Malatija – Partizan (četvrtak, 19h) – prvi meč 1:3

3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope
Stadion Malatije
Sudija: Kristofer Kavano (Engleska)

Projektovani sastavi:

MALATIJA: Farnol – Čebake, Mina Meza, Agbaš, Kaš – Jalčin – Tore, Giljerme, Čalali, Bifuma – Jahović.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Šćekić, Zdjelar – Tošić, Suma, Asano – Sadik.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter