4
Evropske lige

‘A BOLA’: Benfika mu ne da da igra, a traži 20 miliona za povremenog reprezentativca Srbije!“

Objavljeno: 14.08.19 u 14:13

Iako povremeni reprezentativac Srbije ima ulogu rezerviste u timu Benfike, Klub iz Lisabona za njegovu slobodu traži 20 miliona evra.

Andrija Živković bi mogao da napusti Benfiku, ali samo ukoliko zainteresovani klub plati 20 miliona evra. Njegov ugovor važi do 2021. godine, a u njemu ima otkupnu klauzulu od 60 miliona evra.

Kako navodi ‘A Bola’ nekadašnji krilni napadač Partizana neće ni ove sezone imati veću minutažu u timu ‘Orlova’, status Andrije Živkovića je u rukama Žorža Mendeša koji će pokušati da ga proda u naredne dve nedelje, a moguća je i pozajmica u drugi klub koji bi mu omogućio veću minutašu preko koje bi Benfika došla do traženih 20 miliona.

Andrija Živković je u Benfiku stigao 2016. godine, ali nije pružio partije koje su se od njega očekivale, te je izvesno da će napustiti stadion ‘Svetlost’.

0
0

4 Komentara

  1. Najvaznije je da mi dete bude zadovoljno i srecno,rece Andrijin otac,a dete mu nije igralo 6 meseci za Partizan zbog njegove pohlepe.Zelim Andriji Zivkovicu da zavrsi nizerazrednim klubovima Srbije!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter