U sredu 14.avgusta crno-beli putuju u Tursku gde će dan kasnije odigrati revanš utakmicu 3.kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa ekipom Malatije.

O očekivanjima u revanš utakmici posle rezultata u Beogradu od 3:1 govori štoper Partizana Bojan Ostojić.


-U Tursku idemo izuzetno oprezni, posle pobede u Beogradu od 3:1 stvorila se velika euforija,ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati 5:0 – ističe Ostojić.

Štoper se osvrnuo i na prvi meč.

– Zaista smo fantastično odigrali, ali i imali sreće što smo ih šokirali ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima nećemo biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom – rekao je štoper crno-belih.

Nedelju dana je sasvim dovoljno vremena za analizu i još bolju pripremu za naredni meč.

Imali su i oni dovoljno vremena kao i mi da sve proanaliziraju i vide gde su i grešili i šta su im prednosti i mane u odnosu na naš tim, koliko god im bilo otežavajuće kako kažu što im prvenstvo počinje za koji dan, toliko su sad imali i više vremena da se odmore – poručio je Ostojić.

Potom se osvrnuo i na ligaški meč u kome su Napredak i Partizan odigrali remi 2:2.

– Videli smo u nedelju u ligi da sve može da se okrene i stoga nema mesta euforiji već strpljivo, polako, skoncentrisano i sa punim gasom gde treba – poručio je fudbaler Partizana.

Otkrio je Ostojić i sa kakvim raspoloženjem crno-beli putuju na revanš.

– Bez euforije idemo na meč, a utakmicu u Beogradu arhiviramo kao da počinjemo od nule poručuje štoper.

Ostojić je zadobio povredu u prvom meču.

– Što se mene tiče, radim terapije, daće Bog da bude sve kako mi želimo – zaključio je Ostojić.