3
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

HS SAZNAJE: Brojni skauti stižu u Kopenhagen, evo koji fudbaler Crvene zvezde je pod lupom…

Objavljeno: 13.08.19 u 09:50

Za jednog igrača Crvene zvezde večeras je od krucijalnog značaja da postigne gol, ne samo kako bi se vratio u formu, već zadovoljio evropske skaute.

Megdan u Kopenhagenu je za Crvenu zvezdu meč sezone, koji donosi slavu i novac klubu, a igračima možda i novi angažman. Ričmond Boaći je već nekoliko mečeva pod lupom klubova iz Evrope, a kako saznaje HotSport plan kluba je da do kraja prelaznog roka proda napadača drugi put posle Kine i za njega je večeras završni ispit kod nekoliko potencijalnih kupaca.

Za reprezentativca Gane su zaintresovani su Ren, Monpelje, Trabzon, Sporting (Lisabon) VBA i Šalke. Napadač je postigao dva gola na domaćem terenu protiv Suduve i Helsinkija, a želja mu je da treća sreća bude u Danskoj i onda da se sačekaju završni koraci oko eventualnog novog inostranog angažmana.

Turci su jednom odbijeni i potajna želja Ričmonda Boaćija je da se oproba u Engleskoj.

FOTO: FK Crvena zvezda

Pod lupom će se naći svakako Milan Rodić, Dušan Jovančić i Marko Marin. Neki su hteli da vide još jednom Milana Pavkova, ali je realno da on ostane u nastavku sezone. El Fardu Ben čeka ponudu iz Saudijske Arabije i njega želi Al Fateh da kupi za dva miliona evra.

0
0

3 Komentara

  1. Sasviom sigurno čak ni pouzdanog izvođača penala kakav je Boači iz Evrope ne želi nijedan klub. Pogotovo ne nakon Zvezdinog pranja para u Kini i dokaza da je on fudbalski liliputanac, a ne nikakva ozbiljna vrijednost. Pogotovo je za nepovjerovati da je neko ozbiljan zainteresovan za mladiće u najboljim godinama kakvi su Rodić i Jovančić, jedan je bio vječita rezerva u Rusiji, a drugi u 29 godini života treba da prvi put ide u inostranstvo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo dokaza kako je moguće usmeriti medije u željenom pravcu, često bez jasne svesti novinara da učestvuju u takvim operacijama! Ali zahvaljujući spin doktorima iz Zvezde i ova laž izgleda kao poluistina! Svaki tim u Evropi ima ekipu skauta koji prate inostrane igrače i o svima postoje dosijea, a u svakom dosijeu je dotadašnji CV tog igrača! Šta imaju o Boaćiju?! U njegovom CV-iju stoji da je bio 4 godine rezerva u Italiji i 7 meseci u Kini. Stoji takođe da je u SLS postigao dvadesetak golova iz penala kao i jedan (1) gol u grupnim fazama LE I LŠ (12 utakmica)! On može jedino otići u II ligu Južne Koreje, u Moldaviju i Indiju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter