0
Domaći fudbal

FK Crvena zvezda

STALE SOLBAKEN: Zvezda je jaka na svom terenu, prednost je sada na našoj strani!

Objavljeno: 12.08.19 u 18:12

U Kopenhagenu ne beže od uloge favorita, ali su veoma oprezni pred duel sa Crvenom zvezdom, evo šta su rekli Stale Solbaken i Zeka.

Spasio se Kopenhagen u Beogradu i iz jedinog šuta u okvir gola sa penala stigao do remija 1:1. Danci su sada favoriti pred revanš na ‘Parkenu’, mada bi se po izjavama moglo reći da se šanse daju 50:50.

– Imamo dobar rezultat. Moglo bi biti nezgodno ako izađemo na teren da igramo na 0:0. Zvezda će sigurno imati dobre periode u revanšu – rekao je vezista Zeka.

Trener Stale Solbaken preuzima ulogu favorita zbog domaćeg terena, ali poziva na oprez.

– Kao i brojni timovi, Crvena zvezda je bolji tim kada igra kod kuće, gde ima veliku pomoć navijača na svom stadionu. Bili su malo bolji od nas u prvom obračunu i bliži pobedi, ali sada smo mi na potezu, na našem stadionu. Odluka će pasti s malom razlikom – rekao je Solbaken.

Iskusni stručnjak smatra da će najveća prednost njegovog tima biti posed lopte.

– Držali smo loptu u našem posedu i u Danskoj. Verujem da će se to dogoditi i sutra. Moramo da igramo našu igru, mada Zvezda je veoma opasna iz kontranapada. Ne smemo da se plašimo, onda će nam biti veoma teško – zaključio je Solbaken.

Kopenhagen i Crvena zvezda igraju u utorak od 20 časova, a prvi meč u Beogradu završen je 1:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter