0
Domaći fudbal

FOTO: Čukarički

ŠPANSKI ‘AS’ O NOVOM IGRAČU ČUKE: To je najbaksuzniji igrač, kao da ga proganja neka kletva! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.19 u 12:54

Nedavno je Čukarički predstavio novo pojačanje, a njime se bave i španski mediji.

Reč je o Holanđaninu Minku Petersu. On je sa ekipom sa Banovog Brda potpisao ugovor na tri godine. Ovaj transfer odjeknuo je čak do Španije, a razlog je to što je Peters nastupao za mlađe selekcije Reala iz Madrida. Španski As pisao je o Holanđaninu, rekavši da je reč ‘o igraču kog prati nekakva kletva‘.

– Potpisao je za Čukarički posle pet godina nesreće, bojkota trenera, neviđenih povreda. Prve godine u Realu slomio je ključnu kost, na početku druge sezone slomio je zglob. Odmah nakon što se od toga oporavio zaradio je rupturu ligamenata stopala. Prava noćna mora – piše ‘AS’!

Isti medij dodaje da ga je Real poslao na pozajmicu u Venlo, a tamo je ‘zaratio’ sa trenerom koji ga je novčano kaznio. Razlog je kranje bizaran – radio je dodatne treninge mimo tima.

Potom je stigao u Almeriju, ponovo su ga pratili zdravstveni problemi, prvo mononukleoza, zatim i upala slepog creva. Ovog januara vratio se u Kastilju, ali nije mogao da bude registrovan zbog zabrane koju je imao Real i tako mu je propala još jedna sezona – navodi As.

Mink Peters je sada u Čukaričkom gde se nada da će imati novi početak i priliku da na delu pokaže svoj raskošni talenat koji ga je i odveo u Madrid, a nema sumnje da će ekspertiza Aleksandra Veselinovića goditi mladom Holanđaninu.

Foto: Čukarički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter