0
Evropske lige

FOTO: sport.es

PREKIPELO IM JE: Navijači teraju Nejmara! Tuhel poručuje da je povređen, Leonardo tvrdi da mu traži novi klub (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.19 u 12:07

Nema sumnje da će Nejmar proklinjati dan kada je odlučio da se preseli ‘trbuhom za kruhom’ u Francusku.

Možda je postao najplaćeniji fudbaler kada ga je PSŽ u rekordnom transferu otkupio od Barselone za 222 miliona evra. Ali je brzo postao i najomraženiji fudbaler sveta. 

Od odlaska iz Španije sustižu ga skandal za skandalom, a napadač Pari Sen Žermena Nejmar našao se na udaru navijača tokom meča 1. kola Lige 1 protiv Nima. Tomas Tuhel tvrdi da se oporavlja od povrede, a sportski direktor Leonardo je priznao da se radi na pronalaženju kluba za ‘grešnog sina’ Nejmara.

Takva situacija razbesnela je navijače PSŽ, koji su tokom utakmice na tribinama razvili transparente u kojima najskupljem igraču ikada poručuju da napusti Pariz, uz uvredljiva skandiranja. Navijači su skandirali mu ‘Nejmare k***in sine’. Iako se Brazilac nije našao u protokolu za ovaj meč

– Situacija je teška, ne znam šta bih kazao. Pokazali su mi snimak, jer nisam čuo šta su pevali tokom meča. U isti mah i mogu i ne mogu da ih razumem. Emocije su jake, ali Nejmar je naš igrač, moj igrač – rekao je Tuhel.

PSŽ je na otvaranju sezone u francuskom prvenstvu pobedio Nim 3:0. Sve su glasnije priče da će se Brazilac vratiti u Španiju, a otvoreno je pitanje da li u Real ili Barselonu. 

FOTO: sport.es

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter