5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAPADAČ ZVEZDE SAMOUVEREN: Videćete Boaćija kakvog do sada niste, garantujem da prolazimo Kopenhagen!

Objavljeno: 12.08.19 u 15:13

Crvenoj zvezdi potreban je najmanje jedan gol kako bi obezbedila prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Taj cilj neće lako ispuniti jer ispred sebe imaju ozbiljnog protivnika ekipu KOpenhagena, a pored toga lišeni su pomoći Pavkova i Bena u napadu, kao i Stojkovića i Babića. Golgeter iz Gane Ričmond Boaći nije u željenoj formi, ali obećava da će u utorak, u Kopenhagenu, biti na visini zadatka.

Ovo je meč u kojem ćemo da damo poslednji atom snage za nastavak puta ka Ligu šampiona. Obećavam da ćete videti Boaćija kakvog do sada niste – rekao je Boaći za Sportski žurnal.

U prethodnom mandatu u Crvenoj zvezdi umeo je Boaći da reši teška gostovanja, potpisao je pobede od po 1:0 u Pragu nad Slavijom i protiv Kelna. Motivisan je da odigra utakmicu života u Kopenhagenu i ponovo osvoji simpatije navijača crveno-belih.

Kad igram za moju familiju Crvenu zvezdu svaka mi je utakmica života, jer uvek idemo na pobedu. Daću sve od sebe u Kopenhagenu i obećavam ono što se traži i najbolje znam, golove – ističe Boaći 

Odmah po završetku prve utakmice u Beogradu, Marko Marin je rekao da je siguran da će Crvena zvezda da eliminiše Kopenhagen…

Marin je fenomenalan igrač i čovek, u potpunosti preuzimam teret sa njim i takođe garantujem prolaz – zaključio je Boaći.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Ima čovjek srce i vidi se na svakoj utakmici da gine i da se trudi. Neće ga gol ali nije ni on za to kriv. On mora doći do centra da prihvati loptu a nije takav napadač. A ovi grobari što im je u glavi samo Zvezda i što samo šalju pisma i žale se UEF-I nek puše *****. Svaka čast pravim navijačima koji se bave svojim klubom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je bahati Boaći govorio i uoči finala kupa i najavljivao da će sam pobediti Partizan a onda je direktno sa pismenog iz srpskog jezika doišao 18-o godišnji Pavlović i strpao tog hvalisavca u mali džep! Bole mu je da ćuti jer u Beogradu protiv Kopenhagena nije imao pojma!

    0
    0
    Odgovori
  3. Previse samopouzdanja moze da steti i klubu i igracu,pogotovo ako je bez realnog pokrica.Jedino ako ne planira od srede da bude u Zvezdi,onda bi ovo mogao da bude potez ocajnika.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezdo,molim te nemoj da primis opet peticu ili sesticu. Molim te! Cuvaj mi se ,maco, pazi se da te tamo ne unize i rasture. Moli te tvoj streptomicko….!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter