Crvenoj zvezdi potreban je najmanje jedan gol kako bi obezbedila prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Taj cilj neće lako ispuniti jer ispred sebe imaju ozbiljnog protivnika ekipu KOpenhagena, a pored toga lišeni su pomoći Pavkova i Bena u napadu, kao i Stojkovića i Babića. Golgeter iz Gane Ričmond Boaći nije u željenoj formi, ali obećava da će u utorak, u Kopenhagenu, biti na visini zadatka.


Ovo je meč u kojem ćemo da damo poslednji atom snage za nastavak puta ka Ligu šampiona. Obećavam da ćete videti Boaćija kakvog do sada niste – rekao je Boaći za Sportski žurnal.

U prethodnom mandatu u Crvenoj zvezdi umeo je Boaći da reši teška gostovanja, potpisao je pobede od po 1:0 u Pragu nad Slavijom i protiv Kelna. Motivisan je da odigra utakmicu života u Kopenhagenu i ponovo osvoji simpatije navijača crveno-belih.

Kad igram za moju familiju Crvenu zvezdu svaka mi je utakmica života, jer uvek idemo na pobedu. Daću sve od sebe u Kopenhagenu i obećavam ono što se traži i najbolje znam, golove – ističe Boaći 

Odmah po završetku prve utakmice u Beogradu, Marko Marin je rekao da je siguran da će Crvena zvezda da eliminiše Kopenhagen…

Marin je fenomenalan igrač i čovek, u potpunosti preuzimam teret sa njim i takođe garantujem prolaz – zaključio je Boaći.

FOTO: FK Crvena zvezda