1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

IGOR VUJAČIĆ: Arkada je pukla, ali se dobro osećam…

Objavljeno: 12.08.19 u 16:20

Novi štoper Partizana doživeo je povredu na meču protiv Napretka u Kruševcu, ali se sada dobro oseća.

Momku koji je ovog leta stigao iz Budućnosti pukla je arkada, evo šta kaže štoper.

– Dobro se osećam,ništa nije strašno, malo je arkada pukla, ali biće dobro. Normalno za moju pozociju – rekao je Vujačić i nastavio:

– Dan je pametniji od večeri, pa tako sa ove distance mogu da kažem da nismo dobro ušli u meč, ali da ne znam iz kog razloga.

Igor Vujačić je govorio o gubitku dva boda protiv Napretka.

– Ili je bilo do vremenskih uslova ili smo se mi malo više opustili.Sve golove koje smo primili, primili smo iz svojih grešaka što je neshvatljivo. U drugom poluvremenu smo došli do naše igre,stvarali šanse i postigli golove za izjednačenje uz žal što se nismo vratili sa tri boda kući.

Crnogorski reprezentativac je istakao da je ovo bila velika lekcija za ovu generaciju.

– Velika lekcija koju smo naučili i arhovirali pred put u Tursku. Malatija nije naivna,imaju opasne igrače po bokovima i ako uspemo da ih zaustavimo na dobrom smo putu za prolaz dalje. Ali,pred nama je mnogo posla i puna koncentracija. Utakmica u Beogradu mora da se zaboravi ,a ova posmatra kao da se kreće od nule – zaključio je Vujačić.

0
0

1 Komentara

  1. …….to je igrac koji udje u protivnicki sesnaeterac, pravi prekrsaje gurajuci protivnika i laganje sudije o nevinosti i pri tome ukrade vreme svom klubu pri nepovoljnom rezultatu……..odbrabeni igraci kada udju ispred gola protivnika obicno razmisljaju kako da prevare protivnika i daju gol a ovaj da pokaze primitivizam rodnog kraja !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter