0
Domaći fudbal

(FOTO: FK Partizan)

GEST VREDAN POŠTOVANJA: Reprezentativac i nekadašnji fudbaler Partizana pomogao izradu murala Saši Iliću (FOTO)

Objavljeno: 12.08.19 u 15:58

Fudbaleru Partizana Saši Iliću urađen je mural, a doprinos je dao i talentovani fudbaler koji je svojevremeno nosio dres Partizana.

Na inicijativu navijača Partizana iz Borče urađen je mural legendarnom Saši Iliću, upravo na mestu gde je sve i počelo. Inicijativu jesu pokrenuli navijači, ali je finansijski realizaciju cele ideje pomogao fudbaler Čukaričkog Miroslav Bogosavac

– Poznajem momke iz Borče, znam da su planirali da odrade mural kada kapiten Partizana završi karijeru. Kako je on svake godine odlagao ‘penziju’, tako su i oni pomerali radove, sve dok nije ozvaničio da kači kopačke o klin. Seo sam sa Makarijem iz Borče i samo mi je rekao da danas kreće da radi mural, koji je dan kasnije bio završen. Zbog treninga nisam mogao da se pojavim, ali je svakako fenomelalno urađen, drago mi je zbog toga jer Saša to zaslužuje – istakao je levi bek Čukaričkog i reprezentativac Srbije koji je karijeru počeo u Partizanu.

Bogosavac nije zaboravio svog mentora i prijatelja, a nema sumnje da ‘Grobari’ neće zaboraviti njegov gest. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter