0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

‘BOMBA’ PUCA: PSŽ čekao ‘trampu’, ali Kutinjo ima novi klub!

Objavljeno: 12.08.19 u 17:27

Spekulisalo se o tome da bi Felipe Kutinjo mogao da bude deo ‘trampe’ PSŽ-a i Barselone za Nejmara, ali…

Izgleda da transfer Nejmara iz Partiza ne zanima Barselonu. Naime, Katalonci su spremni da Felipea Kutinja pošalju u Bundesligu. Bajern Minhen krenuo je u ofanzivu po osvajača Kopa Amerika.

Navodno, Barselona i Bajern dogovorili su transfer Felipe Kutninja, s tim da Bavarci bar za sada ne bi platili ni dinara obeštećenja. Tačnije, Brazilac bi na ‘Alijanc arenu’ stigao kao pozajmljeni igrač na dve godine, a Bajern bi već posle prve imao prednost kupovine. Nemci bi samo morali da preuzmu celu platu na sebe, a ona iznosi 11 miliona evra godišnje.

Podsetimo, ovakav dogovor je Bajern napravio sa Real Madridom kada je u svoje redove doveo Hamesa Rodrigeza, ali Kolumbijac na kraju nije otkupljen.

Sada je sve na Kutinju, čeka se njegovo ‘da’, Barselona je već rekla. Podsetimo, Bajern je na poiziciji krilnog napadača već doveo Hrvata Ivana Perišića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter