7
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SLS: Goleada u Kruševcu, Partizanov prvi kiks u sezoni (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.19 u 20:56

Fudbaleri Napretka i Partizana remizirali u Kruševcu u meču četvrtog kola Superlige Srbije rezultatom 2:2 (2:1).

Partizan je pre samo tri dana odigrao sjajan meč protiv Malatije i nekako se posle tog meča stvorila euforija među navijačima, ali su crno-beli već u Kruševcu naišli na ziv i prvi kiks u sezoni.

Napredak u prva tri kola nije postigao nijedan gol i nije osvojio niti jedan bod, ali ih jeste otkinuo Partizanu, najviše zahvaljujući Igoru Ivanoviću. Kapiten ‘čarapana’ je u 11. minutu realizovao sjajnu šansu i beg iza leđa odbrane Beograđana. Stojković je bio nemoćan.

Međutim, već nepuna dva minuta kasnije stigao je odgovor. Rajko Brežančić je bio u ofanzivnoj akciji i rezantnim udarcem je matirao Miloševića za 1:1 već posle 13 minuta igre.

Partizan je imao kontrolu igre, ali je odbrana pokazivala prilično lošu koncentraciju danas. Često je bila uspavana i to je rezultovalo novim vođstvom domaćih. U 29. minutu je Ivanović zahvatio volej posle centaršuta sa leve strane i još jednom smestio loptu u mrežu Stojkovića.

U nastavku utakmice Partizan je napadao, ali je Napredak bio taj koji je stvarao prilike iz kontre. U jednoj takvoj Ivanović je mogao da donese velikih 3:1 Kruševljanima, ali mu je ponestalo koncentracije u odsudnom trenutku.

Morali su u poluvremenu da u igru uđu Takuma Asano i Sejduba Suma i to je u 66. minutu rezultovalo izjednačenjem. Odličnu akciju izveli su Zdjelar i Tošić, usledila je asistencija za Sumu koji je sa nekoliko metara matirao Marka Miloševića za 2:2.

Napao je tada Partizan još jače ‘pod Bagdalom’, kružio oko gola domaćina, ali nije uspeo da u potpunosti preokrene rezultat.

Čak 15 kornera su izveli crno-beli, ‘fijukala’ je lopta kroz šesnaesterac Napretka, ali golova više nije bilo i Partizan je napravio prvi kiks u novoj sezoni.

NAPREDAK – PARTIZAN 2:2 (2:1)
(I. Ivanović 11, 29 – Brežančić 14, Suma 66)

Stadion: Mladost
Sudija: Zoran Široki

NAPREDAK: Milošević – Spremo, Pajović, Milovanović, Ćuković – Ožegović (od 53. Đorić), Bjeloš – Eskić (od 73. Desančić), Zec, Ivanović (od 89. Obradović) – Pavićević.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Vujačić, S. Pavlović, Brežančić – Smiljanić (od 67. L. Pavlović), Zdjelar – Tošić, Ivanović (od 46. Suma), Stevanović (od 46. Asano) – Ožegović.

SUPERLIGA SRBIJE, 4. kolo:

Petak

Crvena zvezda – Mladost Lučani 2:0 (2:0)
(Vulić 5, Jevtović 45+1)

Subota

TSC Bačka Topola – Čukarički 1:0 (0:0)
(Milićević 54)

Javor – Mačva 3:1 (1:0)
(Petković 39 penal 54, Kuveljić 58 – Kolaković 52)

Rad – Inđija 1:0 (0:0)
(Trifunović 85)

Radnički Niš – Voždovac 2:1 (1:0)
(Mihajlović 34, Jirka 74 – Jevtić 52)

Nedelja

Napredak – Partizan 2:2 (2:1)
(I. Ivanović 11, 29 – Brežančić 13, Suma 66)

20.00 Proleter Novi Sad – Spartak
20.00 Radnik – Vojvodina

0
0

7 Komentara

      • Da vidimo da li će čarapani biti našpanovani protiv vas i parkirati autobus da ne može igla da prođe ili će se namerno otvoriti da im date dva laka komada i to je to. Fudbal u Srbiji je definitivno umro amin, čak i Široki koji je crveni sudija je bio na nivou zadatka kada je produžio onoliko utakmicu zbog valjanja i prenemaganja Napretku želim ispadanje iz lige zbog sramotne izjave i igre. Ovo je isključivo naša greška nema opravdanja jer ovde će se gledati i dva boda ako hoćemo titulu, treba dovesti napadača, zadnjeg veznog i štopera podhitno.

        0
        0
        Odgovori
        • Kriv Napredak sto ih nije pustio,kazu Suma se razigrao, M. Stanković trci kao lud,a ne odgovara im igra kad se niko ne sklanja

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter